Om oss - Visuell Trafikkopplæring
15444
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15444,bridge-core-3.1.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Om oss

Visuell trafikkopplæring er etablert i Folke Bernadottes vei 44 i Fyllingsdalen sammen med Fyllingsdalen trafikkskole. Skolene er de eneste igjenværende kjøreskoler i Fyllingsdalen, som i tillegg dekker hele Bergen. Skolen holder høy kvalitet på opplæringen som gjenspeiler lite stryk på førerprøven.

 

For å unngå problemer med fravær i skoleverket anbefaler vi oppstart ca 5 måneder før ønsket førerprøve.

 

Skolen driver opplæring i hele stor-Bergen og vi henter til time: Loddefjord, Fana, Nesttun Bergen sentrum, Askøy, Sotra og Åsane.

 

Skolen driver opplæring i alle MC-klasser fra A1 til A og B. B96 og BE. I tillegg har vi klasse B med automatgir. Vi har dyktige og erfarne instruktører. 

Ansatte

hos Visuell Trafikkopplæring
trafikklærer

Eirik Kråkevik

trafikklærer

Gunn Kråkevik

trafikklærer

Hein Nils Hansen

Vi fokuserer sterkt på vegtrafikklovens § 3

– og da er det viktig at du som fremtidig sjåfør lærer deg å være

«Enhver skal ferdes hensynsfullt og være aktpågivende og varsom så det ikke kan oppstå fare eller voldes skade og slik at annen trafikk ikke unødig blir hindret eller forstyrret».

100%
Hensynsfull
100%
Aktpågivende
100%
Varsom
Vi hjelper deg med førerkortet!

Skolen holder høy kvalitet på opplæringen som gjenspeiler lite stryk på førerprøven

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle